• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

Kåpe

(146 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Lofoten Women's Parka Green
 

I tillegg til at det er et stilig plagg i seg selv, varmer en kåpe ekstra godt på kalde dager. Kåpen er ekstra god ettersom den er lengre enn en vanlig jakke og går over hoftene. Den er perfekt på en kald dag i byen, ikke minst om du fortsatt vil holde deg varm uten å måtte ha på deg en sportsbukse, noe mange foretrekker om man for eksempel bruker skjørt om vinteren.

Med en lang kåpe slipper du å fryse uten grunn

Ingen liker å fryse, men allikevel har vi iblant på oss for lite klær. Med en varm kåpe kommer du sjeldent til å angre deg, ikke minst når temperaturen synker. Og om været skulle slå om, er kåpen like stilig når den er kneppet igjen. Vi har både varmere kåper og kåper i skallmodeller hvor du selv kan tilpasse temperaturen din etter været. Med en tynnere skallkåpe øker bevegeligheten, og så lenge du ikke har et kjempestort behov for bevegelighet, kan en kåpe være det perfekte plagget for en dag på fjellet.

Praktisk fordel med en lang kåpe

Når det begynner å bli kaldt ute, er det ikke så behagelig å sette seg ned uten noe varmt å sitte på. Den praktiske fordelen med en kåpe er at den er såpass lang at den automatisk varmer godt når du sitter. Med en lang kåpe har du et sitteunderlag hvor enn du går!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!