• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

Regntøy til Barn

(75 varer)
Blank

Anbefalt

Didriksons
Boardman Kids Set Turtle Green
 

Når høsten kommer har vi en tendens til å stå der helt forvirret i regnet og tenke: Hva skjedde med sommeren? Sørg derfor for at barna dine slipper å bli unødvendig kalde og våte. Litt dårlig vær skal ikke hindre barna fra å leke ute, derfor må man ha et godt sett med regnklær. Her på Outnorth har vi et bredt utvalg av vannavvisende og vanntette regnklær for barn. Vi har regnjakker og -bukser for barn fra varemerker som Didriksons, Kozi Kidz og The North Face.Vind- og vanntette regnklær for barn


Vi på Outnorth har et stort utvalg av forskjellige modeller regnklær. De fleste produsentene har ulike løsninger for å holde klærne vind- og vanntette. Ett av våre mest populære varemerker for regnklær til barn er Didriksons. Deres regnsett er fleecefôret i galon slik at de er helt vind- og vanntette. Fordelen med galon er at det er ekstremt slitesterk og fullstendig vanntett. Andre merker, som Kozi Kids regnklær, er laget av polyester med sveiste sømmer og vanntette glidelåser for å holde fuktigheten borte.Regnklær som puster for barn


Regnklær som puster slipper dampen som oppstår på kroppen ut gjennom klærne. I disse regnklærne dannes det ikke like lett kondens på innsiden. Dersom denne fuktigheten ikke ventileres ut, risikerer man å bli våt på innsiden av klærne. Fordelen med disse klærne er at de som regel gir bedre beskyttelse ved direkte kontakt med våte overflater. Man må altså veie fordeler og ulemper når man skal velge hvilke regnklær man kjøper til sine barn.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!