• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Det finnes mange måter å påvirke treningen din på. Det kan være med nytt utstyr, treningsmetoder eller klær. Kompresjonsklær av alle slag har de siste årene blitt et mer og mer populært treningshjelpemiddel, og mange idrettsutøvere og mosjonister benytter seg av disse daglig til både restitusjon og trening. Bruken av kompresjonsklær gir en økt sirkulasjon som kan ha positive effekter på prestasjonen din både under trening og konkurranse. Her nedenfor finner du kompresjonsgensere i en rekke ulike størrelser, farger og modeller.

Bedre restitusjon med kompresjon

Med mer kompresjon følger et økt trykk som i sin tur fører til bedre blodsirkulasjon. Den økte sirkulasjonen gjør at musklene dine varmes opp raskere, hvilket i sin tur kan føre til en forbedret restitusjon og dermed også en viss redusering av treningens bieffekter, som stølhet eller muskeltretthet. Mange som har prøvd kompresjonsklær nevner også hvordan det økte trykket har fått musklene deres til å føles piggere og sterkere.

Små steg mot bedre trening

Når det kommer til treningsredskap og treningsklær, er det ofte slik at fantastiske resultater blir lovet på kort tid hvis man bare bruker riktig type produkt. Slik er det selvsagt ikke. Trening krever hardt arbeid fra dag én, og det finnes egentlig ingen snarveier å ta for deg som vil ha en sterk og veltrent kropp. Derimot finnes det hjelpemiddel som med små grep kan forbedre og forenkle treningen din og bidra til at den oppleves lystfull og morsom. Kompresjonsklær forandrer følelsen du har når du trener ved å skape et økt trykk på musklene dine, noe mange mener forhøyer treningsopplevelsen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!