Tilbake
 • 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Blank
Blank
Blank
Blank

Lav vekt – topp funksjon

Lav vekt er essensielt i bratt fjellterreng. For å finne den perfekte balansen mellom vekt og funksjon, og oppnå holdbarheten som hardt fjellbruk krever, har vi testet, veid og vurdert hver minste detalj i Slingsby-produktene. Funksjoner og detaljer som kan være til hinder for deg som aktiv, er fjernet eller plassert andre steder på produktet

Blank

Full kontroll

Slingsby-produktene består av førsteklasses materialer. Skallbekledningen er laget med Dermizax®NX-membran, som gir vindtetthet, vanntetthet og enestående pustende egenskaper. Dermizax-membranen tilpasser også sin pusteevne etter ditt aktivitetsnivå. Høy aktivitet gir god pusteevne og ventilasjon. Ved lav aktivitet minskes pustevnen til fordel for økt varmeisolasjon. Plaggenes øvrige ventilasjonsmuligheter er også nøye vurdert og plassert.

Blank

Gjennomtenkt passform

Høy aktivitet i ekstreme omgivelser krever at utstyret gir bevegelsesfrihet og komfort. Slingsby-produktene er derfor laget i myke og behagelige materialer, har en smalere passform, og er gitt ekstra skulderbredde og fleksibilitet der det trengs.

Bergans of Norway er en ledende aktør innen utvikling av turutstyr og teknisk bekledning. De har et bredt sortiment av klær for turer, jakt, ekspedisjoner og fritid. Dessuten produserer de telt, liggeunderlag, soveposer, ryggsekker og Ally sammenleggbare kanoer. Bergans of Norway har aner så langt tilbake som 1908.

Bergans
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Både Roald Amundsen og Robert F. Scott brukte utstyr fra Bergans i sitt kappløp til sydpolen i 1911.
Siden har flere kjente turpersonligheter valgt Bergans på Tur og den mest kjente i moderne tid er Cecilie Skog. Siden 2001 har Bergans vært hovedsponsor av 71 grader nord – Årets vakreste eventyr.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!