Tilbake
 • 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

100 år med produksjon av bekledning for tøffe forhold, setter sine spor.
Didriksons 1913 startet opp med produksjon av Oljehyre til fiskere i 1913, etter hvert har Didriksons utviklet seg til en av Skandinavias fremste produsenter av fritidsmote og friluftsbekledning for tøffe skandinaviske forhold. Tusenvis av barn har i generasjonen gått høsten og vinteren i møte med tørre og varme parkdresser fra Didriksjons 1913
Didriksons 1913 har gjentatte ganger vunnet priser for sin design, funksjonalitet og kvalitet i bekledningen.

Didriksons
Helt siden 1913 har Didrikson fulgt utviklingen av materialer fra oljehyr (som ikke var helt vanntett) til nåtidens funksjonsmaterialer som puster og er tynne. Dagens jakker, regntøy og regnjakker fra Didrikson er både funksjonelle, stilige, og komfortable. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av Didrikson jakker til barn, dame og herre.
Didriksons er Skandinavias ledende varemerke for plagg som beskytter deg mot regn- og ruskevær - med stil!
Med hundre års erfaring skaper de kolleksjoner for en bred målgruppe, alle fra 1 til 100 år som har samme behov: Å holde seg tørr selv når det er dårlig vær.
Slagordet "For every rainy day" ligger til grunn for kolleksjonene som bygges opp rundt kundens behov.
Uansett om man skal leke i sandkassen, sykle til jobben, går tur med hunden eller vandre i fjellet, så finnes det et plagg fra Didriksons som passer.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!