Tilbake
 • 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Blank
Blank
Houdini
Houdini er en av de fremste leverandørene av høykvalitative friluftklær. Foretaket, som har sitt opphav i Sverige, ble grunnlagt i 1993 og har siden den gang jobbet hardt med å bygge opp virksomheten sin. Houdinis kjerneverdier er kvalitet, holdbarhet, glede og prestasjon. Klærne kombinerer klassisk svensk design og en innovativ fremtidstenking. Funksjon og holdbarhet skal hjelpe folk til å maksimere sine opplevelser av natur og friluftsliv. Sortimentet går fra klassisk undertøy og basisplagg, til skallplagg og tilbehør som votter og luer.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!