• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

<div style="padding: 30px;"><h2><b>Keen sandaler</b></h2><p>Det er blant tilbudene deres av sandaler som du finner hjertet i utvalget til Keen. Keen legger stor vekt på funksjonen i sine sandaler, og de skal ha en god passform og være bekvemme å gå i med en god demping og støtte for ankelen. De har også en antimikrobiell såle som hindrer bakterietilvekst og dårlig lukt.</p></div>

<div style="padding: 30px;"><h2><b>Keen støvler</b></h2><p>Keen har mye å tilby til en aktiv uteperson. Støvlene deres holder høy kvalitet uansett om du liker lette, raske turer eller om du trenger et par holdbare støvler til en røff fjelltur. Keens støvler er laget for å tåle en del. Sålen absorberer godt støt og gir god stabilitet når man går. Det grove mønsteret gir godt feste slik at du ikke skal skli. Nubuk-læret på oversiden er vanntett og ventilerer bort fuktighet slik at foten holder seg tørr. Fôret varierer avhengig av modell, og en varmfôret variant takler selvsagt kaldere temperaturer best.</p></div>

Keen
Keen in the city. And in nature. Keen hybrid sandals and shoes are designed for you to wear everywhere. Keen call it Hybrid thinking.

Keen ble laget av Martin Keen og Rory Fuerst. Deres første mål var å utvikle en sandal som kunne beskytte tærne. Løsningen var en gummibeskyttelse over tærne. Denne løsningen var både stilig og funksjonell, og ble raskt populær innen seiling og andre utendørs- og vannaktiviteter. Med suksessen med sandalene dere i bagasjen, ble produktene utviklet i flere forskjellige retninger. I dag er tilbudet deres bredt med sko for profesjonell bruk, hiking og tursko, så vel som hverdagssko og støvler.Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!