Tilbake
 • 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Blank
Blank

California 1974. Året da grunnlaget for Osprey ble lagt. Alt begynte med en eneste symaskin, ett hode fult av idéer og en visjon om å få designe og skape innovative ryggsekker av den høyeste kvalitet. Den tidlige pionerånden finnes fortsatt i Ospreys ryggsekker den dag i dag, for å passe hverdagens eventyr. Alt fra å bestige de høyeste fjell, til å besøke de mest øde øyer samt alle plasser derimellom.

Osprey
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer.

Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. Så sent som i 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.


Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!