Tilbake
 • 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

Utstyr du kan stole på

Thules produkter for transport er pålitelige og finnes i alle former og størrelser. Skal du ta med deg familien på skitur, kan regne med mye oppakning. Da kan det være smart med en skiholder som du enkelt fester på biltaket. Spenn fast familiens ski og snowboard og få mer plass inne i bilen.

Ryggsekker og sykkelvogner

Sørg for at hele familien kan bli med på eventyret, også de aller minste. Thule har flere smarte transportverktøy, blant annet sykkelvogner. En sykkelvogn spenner du enkelt fast bak sykkelen og kjører minstemann fra start til mål! Ta kaffepauser på eventyret, og pakk ryggsekken full med snacks. Thule har flere ryggsekker i sortimentet.Finn den som passer dine forutsetninger best!

Thule
Siden starten i 1942 har Thules mål vært å hjelpe deg med å transportere alt du synes er viktig – både på og til dine eventyr. Thule består av en internasjonal gruppe friluftsentusiaster med en sterk lidenskap for friluftsliv, uansett om det er i byen eller ute i ødemarken. Thule ønsker gi deg friheten til å leve ditt aktive liv fullt ut, uansett hvor du er på vei eller hva du tar med deg.


Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!