• 22 83 86 00 (Man-Fre 13-16)
 • info@outnorth.no

Kånken

(163 varer)
Blank

Anbefalt

Fjällräven
Kånken Mini Purple
 

Rake rygger har det best. Det var Fjällrävens tanke da de i 1978 lanserte den udødelige klassikeren Kånken. Det var da skulderveskene var svært populære noe som førte med seg at ryggproblemer ble mer og mer vanlig blant stadig yngre mennesker. Kånken ser i dag ut som den gjorde da den ble lansert, og den er fortsatt svært populær. Tre millioner solgte ryggsekker taler for seg selv – Kånken er fortsatt meget populær. Den passer perfekt på skolen, dagsturer eller på sykkelturen til jobben. Den har et avtakbart sitteunderlag på innsiden, og baklommen og logoen fungerer som refleks. Navn og adresseetikett på innsiden gjør den til en ideell skolesekk. Fjällräven kommer med nye farger hver sesong, så i dag finnes det et bredt utvalg av fargekombinasjoner å velge mellom.

Kånken Mini

Kånken Mini er en mindre versjon av den originale Kånken, perfekt for barn og personer som foretrekker en liten ryggsekk. En praktisk skoleveske for de minste barna. Den har selvsagt et avtakbart sitteunderlag på innsiden, og baklommen og logoen er også her en refleks.

Kånken Big og Kånken Maxi

Disse modellene av Kånken er noe større i volum (20-27 liter). For å gjøre ergonomien bedre har Big og Maxi polstrede skulderreimer for at de skal være mer bekvemme ved tyngre innhold. De er ideelle for studenter som bærer på mange bøker, eller for å pakke til en weekend-reise i.

Kånken Laptop

Kånken Laptop er en modernisert versjon av klassikeren med en egen lomme til laptop-en din. Den finnes i størrelsene 13”, 15” og 17”. Laptop-lommen er polstret for best mulig beskyttelse for din datamaskin.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!