• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du søkte etter, slik at vi kan rette feilen. Om du klikket på en link som ikke fungerer, så er vi takknemlige om du angir hvilken link det gjelder, samt på hvilken side linken finnes. Kontakt oss

Liker du deg til sjøs, på fjellet eller på ski? Uansett aktivitet er en vindmåler et praktisk verktøy å ta med seg av flere ulike grunner. Her på Outnorth finner du flere vindmålere å velge mellom, både de litt enklere og de litt mer avanserte modellene fra det velkjente varemerket Brunton.

Praktisk redskap i det fartsfylte eventyr

En vindmåler er kanskje ikke det første du tenker på ved planlegging av din neste aktive utflukt. Men vindmåleren har flere smarte egenskaper enn at den «bare» måler vindstyrken. Velger du en mer avansert vindmåler, kan du fp informasjon om hvilken høyde du befinner deg på, værprognose og kuldefaktor. Også en litt mindre avansert modell kan gi deg viktig informasjon som temperatur, tid, dato og vindens kuldefaktor. En vindmåler er et åpenbart tilbehør på skieventyret til fjells eller hvis du skal til havs. Kanskje blir vindmåleren livsavgjørende på turen. Med en vindmåler tar du kontrollen over ditt eventyr og forutser dårlig vær 12 timer før uværet slår til.

Smart verktøy for en knall opplevelse

Vindmåleren er et smart verktøy og er dessuten liten og lett å ta med. Blir vindmåleren våt, trenger du ikke å bekymre deg – de fleste modeller er vanntette og takler våte forhold.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!