• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

Telt (530 varer)

Et godt telt legger grunnlaget for en vellykket tur eller ferie, og hva man mener med et godt telt er veldig individuelt. Telt finnes i forskjellige standarder, og når vi snakker om riktig standard, så er det ikke nødvendigvis alltid den høyeste standarden som gjelder. Å velge riktig telt handler om å velge et telt som er riktig i forhold til de omgivelsene du skal telte i, og hva slags aktiviteter du planlegger.

Telte i den norske fjellheimen

Hvis du skal telte i den norske fjellheimen om sommeren, så anbefaler vi at du satser på et lettvektstelt med mange barduner, slik at teltet står stabilt selv når vinden blåser. Det er også viktig at teltet har bra ventilasjon og myggnetting ved åpningen. Du kommer til å trenge et telt som gir deg ly mot både vind, regn og mygg.

For deg som vil telte i fjellet om vinteren er det smart å satse på et kuppeltelt som står av seg selv, eller et tunneltelt som er stødigere og lettere å sette opp i snøen enn tradisjonelle ryggåstelt. Du kan også investere i teltplugger som er ekstra lange, slik at du får festet teltet skikkelig i snøen.

Vårt utvalg av telt

Vi hos Outnorth selger telt fra Hilleberg, Helsport, Bergans, Fjällräven, GoLite, Primus og MSR for å nevne noen. Vi har sortert teltene etter beste evne og du finner alle våre telt i underkategoriene lenger ned på siden. Felles for alle våre telt er at de kan brukes i mange år fremover, og har du spørsmål om hvilket telt som er riktig for deg og dine kommende eventyr, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!