Tilbake
 • 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

Viking er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt. I dag er foretaket markedsledende på det skandinaviske markedet. Siden 1920 har de produsert støvler og sko som er spesielt tilpasset til det harde nordiske klimaet. Viking har et stort utvalg av vanntette sko, boots og støvler til både sommer- og vinterbruk. Alle støvler og sko fra Viking er funksjonelle og slitesterke, og holder føttene varme og tørre i alle typer vær.
Det er det unike Gore-Tex-laget som gjør at Viking-sko kan holde fukten ute, men samtidig la foten puste. Viking-sko passer til både barn og voksne som har et aktivt friluftsliv og trives utendørs. Vikings barnesko er spesielt populære, og foretaket har stor ekspertise innen barnesko. Støvler og sko fra Viking kan du ta med deg på langturer og utflukter i naturer, regnfulle dager i byen, og i snøen på fjellet.

Play youtube
Play youtube
Viking Footwear
Viking er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt. Viking er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!