Hellner XC Set Women - ID: Hellner_XC_Set_Women

180 bpmHellner XC Set Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Hellner XC Set Women fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner XC Ski Jacket Women er en langrennsjakke for damer, med elastisk og vannavstøtende softshell foran og på ermene som tåler vær og vind. Ryggen og sidene er fremstilt i elastisk trikot som gir deg optimal bevegelsesfrihet. Meshpaneler under ermene og over ryggen holder deg avkjølt under tøffe treningsøkter. Hellner XC Pant Women er en langrennsbukse for damer, med elastisk og vannavstøtende softshell foran som tåler vær og vind, og som gir optimal bevegelsesfrihet. Baksiden består av myk trikot med meshinnlegg i knehasen og nederst på ryggen for økt ventilasjon, samt børstet innside over rumpa for ekstra varme Hellner XC Set Women er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco uten PFC. Impregneringen gjør at vannet som havner på jakkens ytterlag, perler seg og renner av. Etter å ha brukt jakken en stund kan du se at vannet ikke lenger perler seg, og da kan du prøve å tørke jakken i en tørketrommel på lav varme for å få tilbake impregneringens egenskaper. Dersom det ikke virker, er det mulig at jakken må impregneres på nytt.

Softshell: 100 % polyester med TPU-membran
Meshinnfellinger i trikot: 86 % polyester, 14 % elastan
Stretchpaneler i trikot: 78 % nylon, 22 % elastan
Egenskaper for Hellner XC Set Women:
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Lettfôrede
Hette: Nei
Stretch: Ja
Ventilert rygg: Ja
Reflekser: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Langrennsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!