180 bpmHellner XC Set Women

  Hellner XC Set Women - ID: Hellner_XC_Set_Women

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Hellner XC Set Women fra 180 bpm

  Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner XC Ski Jacket Women er en langrennsjakke for damer, med elastisk og vannavstøtende softshell foran og på ermene som tåler vær og vind. Ryggen og sidene er fremstilt i elastisk trikot som gir deg optimal bevegelsesfrihet. Meshpaneler under ermene og over ryggen holder deg avkjølt under tøffe treningsøkter. Hellner XC Pant Women er en langrennsbukse for damer, med elastisk og vannavstøtende softshell foran som tåler vær og vind, og som gir optimal bevegelsesfrihet. Baksiden består av myk trikot med meshinnlegg i knehasen og nederst på ryggen for økt ventilasjon, samt børstet innside over rumpa for ekstra varme Hellner XC Set Women er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco uten PFC. Impregneringen gjør at vannet som havner på jakkens ytterlag, perler seg og renner av. Etter å ha brukt jakken en stund kan du se at vannet ikke lenger perler seg, og da kan du prøve å tørke jakken i en tørketrommel på lav varme for å få tilbake impregneringens egenskaper. Dersom det ikke virker, er det mulig at jakken må impregneres på nytt.

  Softshell: 100 % polyester med TPU-membran
  Meshinnfellinger i trikot: 86 % polyester, 14 % elastan
  Stretchpaneler i trikot: 78 % nylon, 22 % elastan
  Egenskaper for Hellner XC Set Women:
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Fôr: Lettfôrede
  Hette: Nei
  Stretch: Ja
  Ventilert rygg: Ja
  Reflekser: Ja
  Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

  Mer fra 180 bpm

  Vis alle Langrennsjakker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!