180 bpmHellner Backpack

  Hellner Backpack - ID: A041365

  Mer info

  Mer om Hellner Backpack fra 180 bpm

  Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Backpack er en robust ryggsekk i 210 D PU-polytestermateriale som er vannavstøtende og beskytter treningsklærne dine til og fra treningen.
  Hellner Backpack lukkes med en justerbar rulletopp og har behagelige, vatterte skulderremmer som kan justeres for å få perfekt passform. Bunnen er utstyrt med et ekstra slitesterkt materiale for at du skal slippe å være bekymret for ryggsekken – den tåler harde tak. Innvendig finnes et ekstra rom for oppbevaring av småting.

  Egenskaper for Hellner Backpack:
  Pakkevolum: 18 L
  Hoftebelte: Nei
  Avtakbart hoftebelte: Nei
  Brystrem: Ja
  Justerbar rygglengde: Nei
  Toppåpning: Rulletopp
  Laptoplomme: Nei
  Organizer: Nei
  Integrert regntrekk: Nei
  Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

  Mer fra 180 bpm

  Vis alle Hverdagsryggsekker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!