Hellner Backpack - ID: A041365

180 bpmHellner Backpack

Mer info

Mer om Hellner Backpack fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Backpack er en robust ryggsekk i 210 D PU-polytestermateriale som er vannavstøtende og beskytter treningsklærne dine til og fra treningen.
Hellner Backpack lukkes med en justerbar rulletopp og har behagelige, vatterte skulderremmer som kan justeres for å få perfekt passform. Bunnen er utstyrt med et ekstra slitesterkt materiale for at du skal slippe å være bekymret for ryggsekken – den tåler harde tak. Innvendig finnes et ekstra rom for oppbevaring av småting.

Egenskaper for Hellner Backpack:
Pakkevolum: 18 L
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Laptoplomme: Nei
Organizer: Nei
Integrert regntrekk: Nei
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Hverdagsryggsekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!