Hellner Duffelbag 40 L - ID: A041367

180 bpmHellner Duffelbag 40 L

Mer info

Mer om Hellner Duffelbag 40 L fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Duffelbag 40 L er en robust dyffelbag i 210 D PU-polytestermateriale som er vannavstøtende og beskytter treningsklærne dine til og fra treningen.
Hellner Duffelbag 40 L lukkes med en justerbar rulletopp og har en behagelig, vattert skulderrem som kan justeres for å få perfekt passform, men den kan også tas av hvis du heller vil være bagen i bærehåndtaket.

Egenskaper for Hellner Duffelbag 40 L:
Regntett: Ja
Vanntett: Nei
Pakkevolum: 40 L
Rulleåpning: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Bager

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!