Hellner Hybrid Set Men - ID: Hellner_hybrid_men

180 bpmHellner Hybrid Set Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Hellner Hybrid Set Men fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Hybrid Jacket Men er en treningsjakke for herrer laget i et elastisk og vannavstøtende yttermateriale som tåler vær og vind, og som gir optimal bevegelsesfrihet. Innvendig finnes et varmende meshfôr som leder bort fuktighet fra huden og holder deg tørr under høyintensive treningsøkter året rundt. Hellner Hybrid Pant Men er en treningsbukse for herrer laget i et elastisk og vannavstøtende yttermateriale som tåler vær og vind, og som gir optimal bevegelsesfrihet. Innvendig finnes et varmende meshfôr som leder bort fuktighet fra huden og holder deg tørr under høyintensive treningsøkter året rundt. Hellner Hybrid Set Men er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco uten PFC. Impregneringen gjør at vannet som havner på buksens ytterlag, perler seg og renner av. Etter å ha brukt buksen en stund kan du se at vannet ikke lenger perler seg, og da kan du prøve å tørke buksen i en tørketrommel på lav varme for å få tilbake impregneringens egenskaper. Dersom det ikke virker, er det mulig at buksen må impregneres på nytt.

Yttermateriale: 88 % polyester, 12 % elastan
Meshfôr i trikot: 86 % polyester, 14 % elastan
Stretchpaneler i trikot: 78 % nylon, 22 % elastan
Meshinnfellinger: 100 % polyester
Egenskaper for Hellner Hybrid Set Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Lettfôrede
Hette: Nei
Stretch: Ja
Ventilert rygg: Ja
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Langrennsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!