Hellner Hybrid Sock - ID: A045444

180 bpmHellner Hybrid Sock

Mer info

Mer om Hellner Hybrid Sock fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Hybrid Sock er sømløse treningssokker med frotté under foten forsterket med Friction Relief, som motvirker gnagsår og blemmer. Ribbet strikk rundt fotbuen gir utmerket passform og holder sokkene trygt på plass. Reflekterende tråd rundt skaftet gir 360º refleksjon for økt synlighet på treningsøkter i mørket.
Materiale: 39 % Friction Relief (polytetrafluoreten), 31 % polyamid, 26 % Dri Release® (85 % polyester, 15 % bomull), 2 % elastan, 2 % refleks

Egenskaper for Hellner Hybrid Sock:
Skafthøyde: Mid cm
Funksjonspaneler: Ja
Forsterket framme på leggen: Nei
Kompresjon: Nei
Merket med venstre/høyre: Ja
Materiale: Polyester
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpesokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!