180 bpmHellner Merino Baselayer Set Men

  Hellner Merino Baselayer Set Men - ID: Hellner_Merino_Base_layer_set

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Hellner Merino Baselayer Set Men fra 180 bpm

  Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Merino Baselayer Set Men er en undertrøye og underbukser for herrer, fremstilt av myk og varmende merinoull. Ullen regulerer seg naturlig etter kroppstemperaturen din og varmer når du er kald samt kjøler når du er for varm, selv om plagget skulle være vått. Ullen sørger også for at dårlig lukt ikke fester seg i setet – perfekt for trening og hverdag året rundt!
  Materiale: 100 % merinoull

  Egenskaper for Hellner Merino Baselayer Set Men:
  Materiale: Merinoull
  Glidelås: Nei
  Buksesmekk: Nei
  Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

  Mer fra 180 bpm

  Vis alle Undertøysett

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!