Hellner Merino Baselayer Tee Men - ID: A043114

180 bpmHellner Merino Baselayer Tee Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Hellner Merino Baselayer Tee Men fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Merino Baselayer Tee Men er en undertrøye for herrer, fremstilt av myk og varmende merinoull. Ullen regulerer seg naturlig etter kroppstemperaturen din og varmer når du er kald samt kjøler når du er for varm, selv om plagget skulle være vått. Ullen sørger også for at dårlig lukt ikke fester seg i trøya – perfekt for trening og hverdag året rundt!
Materiale: 100 % merinoull

Egenskaper for Hellner Merino Baselayer Tee Men:
Materialvekt: 180 g/m2
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!