Hellner Merino Wool Neck Warmer - ID: A043115

180 bpmHellner Merino Wool Neck Warmer

Mer info

Mer om Hellner Merino Wool Neck Warmer fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Merino Wool Neck Warmer et et mykt og varmt tubeskjerf i 100 % merinoull. Ullen regulerer seg naturlig etter kroppstemperaturen din og kjøler når du er varm samt varmer når du er kald, selv om plagget er vått. Ullen sørger også for at dårlig lukt ikke fester seg i tøyet – perfekt for både trening og hverdagsbruk!
Materiale: 100% merinoull
Egenskaper for Hellner Merino Wool Neck Warmer:
Materiale: Merinoull
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Skjerf & Buffer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!