180 bpmHellner Tech Baselayer Set Men

  Hellner Tech Baselayer Set Men - ID: A045081

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Hellner Tech Baselayer Set Men fra 180 bpm

  Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Tech Baselayer Set Men er et høyfunksjonelt undertøyssett for herrer, fremstilt i slitesterk polyester som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og tørker fort for å holde deg tørr og varm under høyintensiv trening. Settet består av trøye og bukse, der trøya er utstyrt med meshpartier under ermene, på ryggen og i sidene for å gi optimal ventilasjon. Buksene har strikk i midjen.
  Materiale: trikot 88 % polyester, 12 % elastan
  Mesh: 88 % polyester, 12 % elastan

  Egenskaper for Hellner Tech Baselayer Set Men:
  Materiale: Polyester
  Glidelås: Nei
  Flatlocksømmer: Ja
  Buksesmekk: Nei
  Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

  Mer fra 180 bpm

  Vis alle Undertøysett

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!