Hellner Tech Baselayer Set Men - ID: A045081

180 bpmHellner Tech Baselayer Set Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Hellner Tech Baselayer Set Men fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Tech Baselayer Set Men er et høyfunksjonelt undertøyssett for herrer, fremstilt i slitesterk polyester som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og tørker fort for å holde deg tørr og varm under høyintensiv trening. Settet består av trøye og bukse, der trøya er utstyrt med meshpartier under ermene, på ryggen og i sidene for å gi optimal ventilasjon. Buksene har strikk i midjen.
Materiale: trikot 88 % polyester, 12 % elastan
Mesh: 88 % polyester, 12 % elastan

Egenskaper for Hellner Tech Baselayer Set Men:
Materiale: Polyester
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Ullundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!