Hellner Tech Baselayer Set Women - ID: A045087

180 bpmHellner Tech Baselayer Set Women

Mer info

Mer om Hellner Tech Baselayer Set Women fra 180 bpm

Sammen med den svenske langrennsstjernen Marcus Hellner har 180 BPM utviklet en kolleksjon som tilbyr funksjonelle klær og utstyr for trening. Hellner Tech Baselayer Set Women er et høyfunksjonelt undertøyssett for damer, fremstilt i slitesterk polyester som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og tørker fort for å holde deg tørr og varm under høyintensiv trening. Settet består av trøye og bukse, der trøya er utstyrt med meshpartier under ermene, på ryggen og i sidene for å gi optimal ventilasjon. Buksene har strikk i midjen.
Materiale: trikot 88 % polyester, 12 % elastan
Mesh: 88 % polyester, 12 % elastan

Egenskaper for Hellner Tech Baselayer Set Women:
Materiale: Polyester
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!