Men's Running Winter Tights - ID: A031975

180 bpmMen's Running Winter Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Running Winter Tights fra 180 bpm

Men's Running Winter Tights fra 180 BPM er varme og vindtette løpetights for menn som ønsker å løpe året rundt uten å fryse. Men's Running Winter Tights er laget av ekstra kraftig stoff med vindbeskyttelse på framsiden. Sterk strikk i midjen med snøring og liten oppbevaringslomme på baksiden med plass til nøkler eller lignende. En praktisk glidelås ved anklene gjør det lett å ta av og på buksene. Et fint reflekterende mønster på baksiden av leggene, samt flere andre reflekterende detaljer gjør deg synlig fra alle hold og kanter når det er mørkt.

Vekt: 249 gram
Innerbenslengde størrelse S: 70 cm
Materiale: 87% polyester, 13% elastan
Egenskaper for Men's Running Winter Tights:
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Ja
Beinlengde: Full Length
Zip-off: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Fôr: Lettfôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!