180 bpmRunning Sock Mid Comfort

Running Sock Mid Comfort - ID: A030237

Mer info

Mer om Running Sock Mid Comfort fra 180 bpm

Running Sock Mid Comfort fra 180BPM er tekniske løpestokker med Coolmax for effektiv fukttransport. Ekstra tykk såle gir demping og høy komfort under lange turer. Forsterket med nylon for beskyttelse og lang holdbarhet. Materiale: 45% polyamid, 20% Coolmax, 20% bomull, 13% tactel polyamid, 2% elastan
Egenskaper for Running Sock Mid Comfort:
Skafthøyde: Mid cm
Kompresjon: Nei
Merket med venstre/høyre: Ja
Materiale: Syntet
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpesokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!