Snabb Hood Jacket Men - ID: A028501

180 bpmSnabb Hood Jacket Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Snabb Hood Jacket Men fra 180 bpm

Quick Hood Jacket Men fra 180BPM er en praktisk løpejakke for menn, designet for ikke å gnage under hard trening. Jakken er myk og fleksibel samtidig som den effektivt transporterer bort fukt og svette for en behageligere løpetur. Reflekterende trykk på glidelåsen gjør deg synlig både natt og dag. Quick Hood Jacket Men er strikket i et lett syntetisk materiale som binder luft og isolerer mot kjølig vind. Sømmene er laget for å hindre gnaging og den tettsittende passformen sikrer maksimal bevegelsesfrihet.
Materiale: 66% nylon, 34% polyester
Egenskaper for Snabb Hood Jacket Men:
Vanntett: Nei
Vekt: 315 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Ufôrede
Hette: Fast
Antall lommer: 0 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Nei
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpegensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!