Trailrun Comp Socks 2-pack - ID: trailrun_comp_sock_2

180 bpmTrailrun Comp Socks 2-pack

Mer info

Mer om Trailrun Comp Socks 2-pack fra 180 bpm

Trailrun Comp Socks 2-pack har et prisgunstig pakkepris og består av to par Trailrun Compression Socks fra 180BPM. Det er høykvalitets løpestrømper med gradert kompresjon som støtter leggmusklene under lange runder i skog og mark. Komfortabel strikking holder Trailrun Compression Socks sikkert på plass rett under kneet. Instep Protector reduserer friksjonen på toppen av foten og gjør strømpen deiligere å ha på. Spesialvevde teksturer og tykkere materialer på tær, ankel og hæl gir støtdemping. Gradert kompresjon og ventilasjon øker ytelsen og gir uslåelig komfort. Tight passform rundt ankelen og leggen. Forbedrer blodsirkulasjonen, forkorter tiden musklene trenger å restituere seg etter trening og gir god støtte under lange løpeturer.
Komprimering: 20-30 mmHg
Designet i Sverige.

Materiale: 40% nylon, 35% Coolmax, 25% lycra
Egenskaper for Trailrun Comp Socks 2-pack:
Skafthøyde: High cm
Funksjonspaneler: Ja
Forsterket framme på leggen: Ja
Kompresjon: Ja
Merket med venstre/høyre: Ja
Materiale: Syntet
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpesokker

99.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!