Women's Reflective Run Jacket - ID: A031910

180 bpmWomen's Reflective Run Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Reflective Run Jacket fra 180 bpm

Vil du synes godt i mørket, samtidig som du er stilbevisst når du er ute å trener? Da er løpejakken Reflective Run Jacket fra 180 BPM er noe for deg. Over hele jakken er det innvevde, reflekterende tråder, den har også to reflekterende striper, logo framme samt et stort reflekstrykk på ryggen. Jakken er utrolig lett og enkel å pakke ned når den ikke brukes. Splitt i ryggen for maksimal ventilasjon. Damestørrelser. Women's Reflective Run Jacket er i kort modell med tight passform.

Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Women's Reflective Run Jacket:
Vanntett: Nei
Vekt: 128 g
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 0 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Ja
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!