Women's Run Set - ID: run_set_w

180 bpmWomen's Run Set

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Run Set fra 180 bpm

Women's Run Set fra 180 BPM er et rimelig klessett for løpingen din. Women's Run Lightweight Jacket fra 180 bpm er en svært lett løpejakke for damer. Jakken har en oppbevaringslomme bak og flere reflekterende detaljer for maksimal synlighet hele døgnet.
Materiale: 100 % polyester

Egenskaper for Women's Run Lightweight Jacket:
Vanntett: Nei
Vekt: 108 g
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 1 stk
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Nei
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei

Women's Plain Running Tights fra 180 bpm er klassiske løpetights for damer. De er fremstilt av fleksibel polyester som effektivt transporterer vekk fuktighet og holder deg avkjølt under høyintensiv trening. Snøring i midjen for enkelt å kunne regulere midjevidden og en glidelås nederst på benet for lettere av- og påkledning. Reflekterende detaljer øker synligheten når du løper i mørket.

Materiale: 78% polyester, 22% elastan

Egenskaper for Women's Plain Running Tights:
Beinlengde: Full Length
Zip-off: Nei
Glidelås nederst på beinet: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!