Women's Running Winter Tights - ID: A031976

180 bpmWomen's Running Winter Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Running Winter Tights fra 180 bpm

Women's Running Winter Tights fra 180 BPM er varme og vindtette løpetights for damer som ønsker å løpe hele året uten å fryse. Women's Running Winter Tights er laget av ekstra kraftig stoff med vindbeskyttelse på framsiden. Sterk strikk i midjen med snøring og liten oppbevaringslomme på baksiden med plass til nøkler eller lignende. En praktisk glidelås ved anklene gjør det lett å ta av og på buksene. Et fint reflekterende mønster på baksiden av leggene, samt flere andre reflekterende detaljer gjør deg synlig fra alle hold og kanter når det er mørkt.

Vekt: 200 gram
Innerbenslengde i størrelse S: 68 cm
Materiale: 87% polyester, 13% elastan
Egenskaper for Women's Running Winter Tights:
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Ja
Beinlengde: Full Length
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Fôr: Lettfôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!