Women's Tech Tee - ID: A031980

180 bpmWomen's Tech Tee

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Tech Tee fra 180 bpm

Women's Tech Underwear Tee fra 180BPM er et undertøyskjorte for damer, designet for en aktiv livsstil og for å holde deg tørr og varm under trening. Stoffet transporterer effektivt fuktighet vekk fra kroppen og føles behagelig gjennom hele treningsøkten. Women's Tech Underwear Tee er designet med en passform som følger bevegelsene dine og føles myk mot huden. Dette er den ultimate undertøyskjorten for trening med høy intensitet - selv på kalde dager.
Materiale: 88% polyester, 12% elastan
Egenskaper for Women's Tech Tee:
Vaskes i: 40 °C
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Nei
Vekt: 185 g
Flatlocksømmer: Ja
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpegensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!