Women's XC Run Jacket - ID: A024517

180 bpmWomen's XC Run Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's XC Run Jacket fra 180 bpm

Wmn's XC Run Jacket fra 180 bpm er en ekstremt lett og tynn jakke for utendørs trening hvor du trenger beskyttelse mot vind. Gjennomgående YKK-glidelåser og mange reflekterende detaljer både foran og bak. Komfortabel elastisk kantbånd i nakke, ermer og midje kombinert med en god passform gjør denne jakken til en ordentlig favoritt hele året. Det ekstremt tynne stoffet gjør at jakken kan pakkes ned og tas med over alt. Brystlomme for praktisk oppbevaring av det du trenger lett tilgjengelig.

Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Women's XC Run Jacket:
Vanntett: Nei
Hette: Nei
Antall lommer: 1 stk
Vindtett: Ja
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Av og til er det vanskelig å forlate det komfortable. Da kan det gjøre det lettere å ta på seg noe som yter best når det føles som verst. 180 BPM er et svensk klesmerke som utvikler klær for anstrengende trening utendørs. Klær som bryr seg om deg, ikke følelsene dine. Klærne gjør det mulig å trene året rundt, med dem finnes det ikke lenger noen unnskyldning!

Mer fra 180 bpm

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!