Accel Print Comp Shorts-m - ID: A030796

2XUAccel Print Comp Shorts-m

Størrelseguide Mer info

Mer om Accel Print Comp Shorts-m fra 2XU

Accelerate Print Compression Shorts kommer med en linning designet for komfort uansett aktivitet. Det lette men samtidig kraftige PWX materialet gir deg den optimale kombinasjonen av støtte og komfort.
Accelerate Print Compression shorts kommer med det kraftige men lette PWX materiale, med 70D i front og 105D bak. Støtter og stabiliserer lår og sete muskulaturen på en meget god måte. Gjennom flatlock sømmer, lett / pustende materiale og den elastiske brede linningen er dette et produkt som passer like godt alene som under en vanlig shorts. Ett allsidig og fleksibelt treningsplagg du vil trives med.
Material fram: PWX 70D 72% nylon, 28% elastan
Material bak: PWX 105D 65% nylon, 35% elastan
Egenskaper for Accel Print Comp Shorts-m:
Beinlengde: Knelang
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Ja
Forvaringslomme: Nei
Gradert kompresjon: Ja
2XU er en av verdens største produsenter av kompresjonstøy for trening og konkurranser – 2XU designer teknisk tøy for maksimal ytelse under høy aktivitet. 2XUs kompresjonsteknologien som brukes i blant annet strømper, tights, shorts og toper gir god støtte til muskulaturen, forebygger skade, gir raskere restitusjon og økt ytelse under trening og konkurranse. 2XU produktene er laget av idrettsutøvere for idrettsutøvere.

Mer fra 2XU

Vis alle Løpeshorts

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!