Accel Print Comp Shorts-m - ID: A030796

2XUAccel Print Comp Shorts-m

Størrelseguide Mer info

Mer om Accel Print Comp Shorts-m fra 2XU

Accelerate Print Compression Shorts kommer med en linning designet for komfort uansett aktivitet. Det lette men samtidig kraftige PWX materialet gir deg den optimale kombinasjonen av støtte og komfort.
Accelerate Print Compression shorts kommer med det kraftige men lette PWX materiale, med 70D i front og 105D bak. Støtter og stabiliserer lår og sete muskulaturen på en meget god måte. Gjennom flatlock sømmer, lett / pustende materiale og den elastiske brede linningen er dette et produkt som passer like godt alene som under en vanlig shorts. Ett allsidig og fleksibelt treningsplagg du vil trives med.
Material fram: PWX 70D 72% nylon, 28% elastan
Material bak: PWX 105D 65% nylon, 35% elastan
Egenskaper for Accel Print Comp Shorts-m:
Beinlengde: Knelang
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Ja
Forvaringslomme: Nei
Gradert kompresjon: Ja
2XU produserer klær for deg som vil prestere like bra som en dobbelt så god versjon av deg selv. 2XU arbeider med materialer og teknikker som tar deg forbi det du trodde var grensene dine. Utviklet av idrettere, for idrettere - Human performance multiplied.

Mer fra 2XU

Vis alle Løpeshorts

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!