Accelerate Print Comp Tights-m - ID: A030795

2XUAccelerate Print Comp Tights-m

Størrelseguide Mer info

Mer om Accelerate Print Comp Tights-m fra 2XU

Accelerate Print Compression tights kommer med en linning designet for komfort uansett aktivitet. Det lette men samtidig kraftige PWX materialet gir deg den optimale kombinasjonen av støtte og komfort.
Accelerate Print Compression tights kommer med et gradert kompresjonsmateriale. Tightsen har det lette men kraftige PWX materiale, med 70D i front og 105D bak. Denne kombinasjonen gir deg meget god støtte under aktivitet, samtidig som den er lett og puster meget godt. Tightsen er meget godt egnet for den som trener jevnlig eller som av andre grunner kan ha glede av kompresjonsklær.
Material fram: PWX 70D 72% nylon, 28% elastan
Material bak: PWX 105D 65% nylon, 35% elastan
Egenskaper for Accelerate Print Comp Tights-m:
Beinlengde: Full Length
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Ja
Forvaringslomme: Nei
Gradert kompresjon: Ja
2XU produserer klær for deg som vil prestere like bra som en dobbelt så god versjon av deg selv. 2XU arbeider med materialer og teknikker som tar deg forbi det du trodde var grensene dine. Utviklet av idrettere, for idrettere - Human performance multiplied.

Mer fra 2XU

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!