G2 Wind Def Comp Tights-m - ID: A030800

2XUG2 Wind Def Comp Tights-m

Størrelseguide Mer info

Mer om G2 Wind Def Comp Tights-m fra 2XU

2XU Men's G2 Wind Defence Compression Tights gir deg både kompresjonsfordelen samtidig som den beskytter deg mot vær og vind. Tightsen har pustende membranpaneler i front som beskytter mot regn og vind. På innsiden har tightsen en børstet bakside og børstede paneler rundt kneet for å gi ekstra varme og komfort. Hyoptik logo som gir økt synlighet og sikkerhet på mørke kvelder. 3,5 cm bred linning med snøring for økt komfort og fleksibilitet. Tightsen har en lomme med glidelås bak for sikker oppbevaring under aktivitet. Perfekt for trening og konkurranser under kjøligere forhold. Material:  69% Polyester, 31% Polyurethane
Egenskaper for G2 Wind Def Comp Tights-m:
Beinlengde: Full Length
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst på beinet: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Kompresjon: Ja
Forvaringslomme: Ja
Gradert kompresjon: Ja
2XU produserer klær for deg som vil prestere like bra som en dobbelt så god versjon av deg selv. 2XU arbeider med materialer og teknikker som tar deg forbi det du trodde var grensene dine. Utviklet av idrettere, for idrettere - Human performance multiplied.

Mer fra 2XU

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!