G2 Wind Def Comp Tights-w - ID: A030801

2XUG2 Wind Def Comp Tights-w

Størrelseguide Mer info

Mer om G2 Wind Def Comp Tights-w fra 2XU

2XU Women's G2 Wind Defence Compression Tights gir deg både kompresjonsfordelen samtidig som den beskytter deg mot vær og vind. Tightsen har pustende membranpaneler i front som beskytter mot regn og vind. På innsiden har tightsen en børstet bakside og børstede paneler rundt kneet for å gi ekstra varme og komfort. Hyoptik logo som gir økt synlighet og sikkerhet på mørke kvelder. 3,5 cm bred linning med snøring for økt komfort og fleksibilitet. Tightsen har en lomme med glidelås bak for sikker oppbevaring under aktivitet. Perfekt for trening og konkurranser under kjøligere forhold. Material:  69% Polyester, 31% Polyurethane
Egenskaper for G2 Wind Def Comp Tights-w:
Beinlengde: Full Length
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst på beinet: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Kompresjon: Ja
Forvaringslomme: Ja
Gradert kompresjon: Ja
2XU er en av verdens største produsenter av kompresjonstøy for trening og konkurranser – 2XU designer teknisk tøy for maksimal ytelse under høy aktivitet. 2XUs kompresjonsteknologien som brukes i blant annet strømper, tights, shorts og toper gir god støtte til muskulaturen, forebygger skade, gir raskere restitusjon og økt ytelse under trening og konkurranse. 2XU produktene er laget av idrettsutøvere for idrettsutøvere.

Mer fra 2XU

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!