Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

ABS begynte tidlig på 80-tallet med å utvikle et Airbag-system på sine ryggsekker. Systemet besto av 2-balonger som ble blåst opp med ved at komprimert luft ble frigjort. Systemet lot skikjøreren «flyte» på toppen av et snøskredet samtidig som hodet ble beskyttet mot slag. I dag har ABS en mengde varianter av skisekker for topptur, telemark og freeride, alle med individuelle egenskaper tilpasset kjørestilen. Felles for alle er ABS sitt Avalanche Airbag system.

30 års erfaring med skredsikkerhet


Tyske ABS har nå over 30 års erfaring med å lage utstyr mot skred, og skredsekkene deres er mye brukt av eventyrere med forkjærlighet for urørt puddersnø og upreparerte løyper.Frihet med sikkerhet


Å slenge seg utenfor stup i urørt puddersnø er noe som lokker mange, og det er virkelig en fantastisk følelse som alle som har prøvd kan være enig om. Det kommer dog ikke uten risiko, derfor er god kjennskap til skred et must for den som vil begi seg ut på dette. Med god skredkunnskap og en god skredsekk, øker du sjansen for å overleve betraktelig. Skredsekken er designet for ekstreme forhold og dens oppgave er å hindre brukeren fra å bli begravd under snøen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!