Hotwool Sports Top - ID: U001WT2W

AclimaHotwool Sports Top

Størrelseguide Mer info

Mer om Hotwool Sports Top fra Aclima

Aclima Hotwool Sports Top er laget for å gi god støtte og å være bekvem å ha på seg. Aclima lanserer nå sports-BH i ull!

Sammen med forskere ved THELMA har Aclima brukt all sin kunnskap om ulike stoffer og termisk bekledning for å utvikle dette lille, men viktige kvinneplagget. BH er kvinner vant til, sports-BH likeså, og de har én ting felles: varierende grad av støtte pluss at de er iskalde vinterstid! Derfor har Aclima laget en BH med god støtte, som er behagelig å ha på seg og som er VARM! Skålene er foret med ullfrotté, og delen under armene er foret med et flatt ullstoff i 100 % merinoull.

Vask den i vaskemaskinens ullprogram og bruk den igjen og igjen. Til idrett, på kjølige dager eller når du bare føler deg litt frossen.

Prøv selv - plagget BH har fått en ny dimensjon!

Materiale 1: 86% Polyamid, 14% Elastan

Materiale 2: 65% Merinoull, 20% Polyester, 15% Polyamid

Egenskaper for Hotwool Sports Top:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Flatlocksømmer: Ja
Aclima er en av Norges fremste produsenter av teknisk ullundertøy for aktivt friluftsliv og trening. Merinoullen gir en meget god komfort, uten kløing. Lange fibre i ullen samt miks av andre syntetiske fibre gir ullplagg som varer sesong etter sesong. Kolleksjonen består av long johns/ stillongs, trøyer, gensere, luer, strømper topper, sports-bh, m.m. Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du kanskje allerede vet har ull en unik evne til å holde deg varm selv om du skulle bli våt. Med deres produktserie har Aclima laget komfortable og slitesterke produkter, som gir den beste svettetransporten. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for å teste produktene, sommer som vinter. Fokuset spenner seg fra barn i barnehage til flammehemmende og isolerende undertøy til Forsvaret. Aclima-kolleksjonen dekker utendørsaktiviteter for hele året med undertøy, mellombekledning, sokker og luer slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute.

Mer fra Aclima

Vis alle Undertøy

 • Miljø og etikk

  Blank

  Miljö: Det finns inga kemikalier i ullen. Det används dock kemikalier när tygerna bleks och färgas. På blekningen är det dålig kontroll. Barnplaggen är tillverkade i 100% mulesing-fri merinoull med Öko-Tex class 1, som innebär att dom är helt giftfria och kan användas av bebisar. Vissa av vuxenplaggen som innehåller polyamid/polyester har Öko-Tex class 2, och är därmed godkända som barnplagg. Öko Tex är en märkning som garanterar att tyget inte innehåller miljöfarliga ämnen.

  Återvinning: Alla förpackningar är Grön Punkt-certificierade och både giftfria och återvinningsbara.

  Djur: Alla merinoull är garanterat mulesing-fri, oavsett vilket land den kommer från.

  Etik: I fabriken i Estland arbetar vuxna kvinnor och män med textil utbildning, alltså inga barnarbetare. Tyget stickas i Herning i Danmark och är Öko-Tex miljöklassat.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!