Lars Monsen Anárjohka Wool Pullover - ID: A062563

Ny!

AclimaLars Monsen Anárjohka Wool Pullover

Størrelseguide Mer info

Mer om Lars Monsen Anárjohka Wool Pullover fra Aclima

Lars Monsen Anárjohka Wool Pullover fra Aclima er en tykk og god strikket genser fra Aclima. Disse Lars Monsen-plaggene er utstyrt med smarte løsninger som hemper i nakken, i linningen rundt livet og på armene. Det skal gjøre det enkelt å henge plagget til tørk når du er ute på tur! Genseren er forsterket med ekstra lag stoff på albuer og en glidelås i halsen som gjør det lett å slippe til kald luft når man blir varm. Glidelåsen i halsen er beskyttet av et ekstra lag stoff som gjør at den ikke skal irritere mot halsen og ansiktet. Genseren har en stor sort M, for Lars Monsen, strikket inn i mønsteret på brystet og en rød Monsen logo i nakken. Vi anbefaler denne som mid layer eller som et isolerende ytterste lag, den er super på jakt, tur og til friluftsliv. Unisex. Materialer: 100% ull.
Egenskaper for Lars Monsen Anárjohka Wool Pullover:
Materiale: Ull
Knepping: Kort knepping
Hette: Nei
Aclima er en av Norges fremste produsenter av teknisk ullundertøy for aktivt friluftsliv og trening. Merinoullen gir en meget god komfort, uten kløing. Lange fibre i ullen samt miks av andre syntetiske fibre gir ullplagg som varer sesong etter sesong. Kolleksjonen består av long johns/ stillongs, trøyer, gensere, luer, strømper topper, sports-bh, m.m. Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du kanskje allerede vet har ull en unik evne til å holde deg varm selv om du skulle bli våt. Med deres produktserie har Aclima laget komfortable og slitesterke produkter, som gir den beste svettetransporten. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for å teste produktene, sommer som vinter. Fokuset spenner seg fra barn i barnehage til flammehemmende og isolerende undertøy til Forsvaret. Aclima-kolleksjonen dekker utendørsaktiviteter for hele året med undertøy, mellombekledning, sokker og luer slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute.

Mer fra Aclima

Vis alle Hverdagsgensere

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljø: Det finnes ingen kjemikalier i ullen. Det brukes derimot kjemikalier når man bleker tøyet og farger det. På blekingen er det dårlig kontroll.Barneplaggene er produserte i 100% mulesing-fri merinoull med Øko-Tex class 1, som innebærer at de er helt giftfrie og kan brukes av babyer. Visse av voksenplaggene som innbeholder polyamid/polyesster har Øko-Tex class 2 og er dermed godkjente som barneplagg. Øko-Tex er en merking som garanterer at tøyet ikke inneholder miljøfarlige stoffer.

  Gjenvinning: All emballasje er Grønt Punkt-sertifiserte og både giftfrie og gjenvinningsbare.

  Dyr: All merinoull er garantert mulesing-fri, uansett hvilket land den kommer fra.

  Etikk: I fabrikken i Estland jobber voksne kvinner og menn med tekstilutdannelse. Tøyet strikkes i Herning, Danmark, og er Øko-Tex miljøklasset.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!