LightWool Shorts Men - ID: A002732

AclimaLightWool Shorts Men

Størrelseguide Mer info

Mer om LightWool Shorts Men fra Aclima

LightWool Shorts fra Aclima er superbehagelige boksershorts i ull. Herrestørrelser. Selvfølgelig vil man ikke ha undertøy i bomull eller syntetstoffer under de finfine ullstillongsene! Ull hele veien. Dette er et par deilige og varmende korte boksershorts i tynn merinoull i Aclimas Lightwoolserie.

LightWool er Aclimas seneste serie og det er et svært tynt, mykt og deilig materiale av fineste merinoull. For deg som er ull-nerd kan vi avsløre at plaggene er laget av garn på 17,5 micron og at det kun veier 130gr/m2, dette betyr at dette sannsynligvis er noe av det mykeste du noensinne har hatt på deg. De fleste vet at det er bra å bruke ull når det er kaldt, særlig hvis plagget blir vått. Visste du også at ull har en avkjølende effekt på varme dager? Ull isolerer også mot varme utenifra og på den måten virker den avkjølende. Fin merinoullkvalitet beholder varmebalansen, og virker avkjølende på varme dager. Det er unødvendig å vaske ull for ofte, det rekker som regel med å henge opp dem og lufte dem, så blir de som nye igjen.

Bruksområde: Til de fleste aktiviteter ute som inne, både til hverdags og fest. Er det varmere som eneste plagg, er det kaldere som første lager.
Egenskaper for LightWool Shorts Men:
Materialvekt: 140 g/m2
Materiale: Merinoull
Vekt: 64 g
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Aclima er en av Norges fremste produsenter av teknisk ullundertøy for aktivt friluftsliv og trening. Merinoullen gir en meget god komfort, uten kløing. Lange fibre i ullen samt miks av andre syntetiske fibre gir ullplagg som varer sesong etter sesong. Kolleksjonen består av long johns/ stillongs, trøyer, gensere, luer, strømper topper, sports-bh, m.m. Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du kanskje allerede vet har ull en unik evne til å holde deg varm selv om du skulle bli våt. Med deres produktserie har Aclima laget komfortable og slitesterke produkter, som gir den beste svettetransporten. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for å teste produktene, sommer som vinter. Fokuset spenner seg fra barn i barnehage til flammehemmende og isolerende undertøy til Forsvaret. Aclima-kolleksjonen dekker utendørsaktiviteter for hele året med undertøy, mellombekledning, sokker og luer slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute.

Mer fra Aclima

Vis alle Undertøy

 • Miljø og etikk

  Blank

  Miljö: Det finns inga kemikalier i ullen. Det används dock kemikalier när tygerna bleks och färgas. På blekningen är det dålig kontroll. Barnplaggen är tillverkade i 100% mulesing-fri merinoull med Öko-Tex class 1, som innebär att dom är helt giftfria och kan användas av bebisar. Vissa av vuxenplaggen som innehåller polyamid/polyester har Öko-Tex class 2, och är därmed godkända som barnplagg. Öko Tex är en märkning som garanterar att tyget inte innehåller miljöfarliga ämnen.

  Återvinning: Alla förpackningar är Grön Punkt-certificierade och både giftfria och återvinningsbara.

  Djur: Alla merinoull är garanterat mulesing-fri, oavsett vilket land den kommer från.

  Etik: I fabriken i Estland arbetar vuxna kvinnor och män med textil utbildning, alltså inga barnarbetare. Tyget stickas i Herning i Danmark och är Öko-Tex miljöklassat.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!