Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Men's LightWool Boxer - ID: A002732

AclimaMen's LightWool Boxer

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's LightWool Boxer fra Aclima

Men's LightWool Boxer fra Aclima er superbehagelige boksershorts i ull. Herrestørrelser.
Selvfølgelig vil man ikke ha undertøy i bomull eller syntetstoffer under de finfine ullstillongsene! Ull hele veien. Dette er et par deilige og varmende korte boksershorts i tynn merinoull i Aclimas Lightwoolserie.

LightWool er Aclimas seneste serie og det er et svært tynt, mykt og deilig materiale av fineste merinoull. For deg som er ull-nerd kan vi avsløre at plaggene er laget av garn på 17,5 micron og at det kun veier 150gr/m2, dette betyr at dette sannsynligvis er noe av det mykeste du noensinne har hatt på deg. De fleste vet at det er bra å bruke ull når det er kaldt, særlig hvis plagget blir vått. Visste du også at ull har en avkjølende effekt på varme dager? Ull isolerer også mot varme utenifra og på den måten virker den avkjølende. Fin merinoullkvalitet beholder varmebalansen, og virker avkjølende på varme dager. Det er unødvendig å vaske ull for ofte, det rekker som regel med å henge opp dem og lufte dem, så blir de som nye igjen.

Bruksområde: Til de fleste aktiviteter ute som inne, både til hverdags og fest. Er det varmere som eneste plagg, er det kaldere som første lager.

Materiale: 100 % ull
Egenskaper for Men's LightWool Boxer:
Materialvekt: 150 g/m2
Passform: Normal
Laget i: Estland
Vaskes i: 40 °C
Materiale: Merinoull
Bærekraft: OEKO-TEX
Fiber: 17.5 mikron
Vekt: 63 g
Kompresjon: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Aclima er en av Norges fremste produsenter av teknisk ullundertøy for aktivt friluftsliv og trening. Merinoullen gir en meget god komfort, uten kløing. Lange fibre i ullen samt miks av andre syntetiske fibre gir ullplagg som varer sesong etter sesong. Kolleksjonen består av long johns/ stillongs, trøyer, gensere, luer, strømper topper, sports-bh, m.m.

Mer fra Aclima

Vis alle Undertøy

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljø: Det finnes ingen kjemikalier i ullen. Det brukes derimot kjemikalier når man bleker tøyet og farger det. På blekingen er det dårlig kontroll.Barneplaggene er produserte i 100% mulesing-fri merinoull med Øko-Tex class 1, som innebærer at de er helt giftfrie og kan brukes av babyer. Visse av voksenplaggene som innbeholder polyamid/polyesster har Øko-Tex class 2 og er dermed godkjente som barneplagg. Øko-Tex er en merking som garanterer at tøyet ikke inneholder miljøfarlige stoffer.

  Gjenvinning: All emballasje er Grønt Punkt-sertifiserte og både giftfrie og gjenvinningsbare.

  Dyr: All merinoull er garantert mulesing-fri, uansett hvilket land den kommer fra.

  Etikk: I fabrikken i Estland jobber voksne kvinner og menn med tekstilutdannelse. Tøyet strikkes i Herning, Danmark, og er Øko-Tex miljøklasset.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!