Men's LightWool Classic Tee Logo - ID: A162132

AclimaMen's LightWool Classic Tee Logo

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's LightWool Classic Tee Logo fra Aclima

Men's LightWool Classic Tee Logo fra Aclima er en kortermet ulltrøye for herrer med rund hals og romslig passform. Ullplagget egner seg godt på sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjellturer og til hverdags.
Materiale: 100 % ull
Egenskaper for Men's LightWool Classic Tee Logo:
Materialvekt: 150 g/m2
Passform: Ledig
Materiale: Ull
Bærekraft: OEKO-TEX
Fiber: 17.5 mikron
Laget i: Estland
Vekt: 158 g
Aclima er en av Norges fremste produsenter av teknisk ullundertøy for aktivt friluftsliv og trening. Merinoullen gir en meget god komfort, uten kløing. Lange fibre i ullen samt miks av andre syntetiske fibre gir ullplagg som varer sesong etter sesong. Kolleksjonen består av long johns/ stillongs, trøyer, gensere, luer, strømper topper, sports-bh, m.m.

Mer fra Aclima

Vis alle T-skjorter

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljø: Det finnes ingen kjemikalier i ullen. Det brukes derimot kjemikalier når man bleker tøyet og farger det. På blekingen er det dårlig kontroll.Barneplaggene er produserte i 100% mulesing-fri merinoull med Øko-Tex class 1, som innebærer at de er helt giftfrie og kan brukes av babyer. Visse av voksenplaggene som innbeholder polyamid/polyesster har Øko-Tex class 2 og er dermed godkjente som barneplagg. Øko-Tex er en merking som garanterer at tøyet ikke inneholder miljøfarlige stoffer.

  Gjenvinning: All emballasje er Grønt Punkt-sertifiserte og både giftfrie og gjenvinningsbare.

  Dyr: All merinoull er garantert mulesing-fri, uansett hvilket land den kommer fra.

  Etikk: I fabrikken i Estland jobber voksne kvinner og menn med tekstilutdannelse. Tøyet strikkes i Herning, Danmark, og er Øko-Tex miljøklasset.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!