AclimaWarmwool Hood Sweater Men's

  Warmwool Hood Sweater Men's - ID: U590WI2M

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Warmwool Hood Sweater Men's fra Aclima

  Warmwool Hood Sweater M's har mye mykere struktur enn tidligere ullplagg.

  Aclima WarmWool Hoodsweater
  Med undertøy laget i ull beholder du varmen selv når du blir fuktig. Du kan ha Aclimas 100 % merinoull rett på kroppen uten at den klør, og den føles myk og behagelig. Denne svært fine ullfiberen har en mye mykere struktur enn tidligere ullplagg. Ullfibrene er dessuten "super-wash"-behandlet, noe som jevner ut fibrene ytterligere. Hettegenseren er laget for kalde dager og er nytenkende når det gjelder undertøydesign. Du velger om du vil ha på tommelgrepet rundt håndleddet eller ikke, og dersom du fryser kan du stappe hendene i en varmelomme på magen, alt etter eget smak og behag samt hvor kaldt det er. På samme måte behøver du heller ikke å fryse på hodet eller halsen, du kan velge mellom rund hals, polo eller dekke hele hodet med hetten (balaclava).

   

  WarmWool er Aclimas mest populære serie og den de har flest varianter i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC)-behandlet merinoull, noe som gjør materialet ekstra mykt. Kroppslukt setter seg ikke i plaggene, som dessuten har svært god isoleringsevne dersom du skulle bli fuktig. Aclima WarmWool er valget for deg som liker å være utendørs når temperaturen kryper under null. Med ull nærmest huden har du sørget for god varmebalanse.

   

   

  Bruksområde:


  Produkter som holder varmen under aktiviteter innen alpint, friluftsliv, padling, klatring osv.

   

  Aclima er en av Norges fremste produsenter av teknisk ullundertøy for aktivt friluftsliv og trening. Merinoullen gir en meget god komfort, uten kløing. Lange fibre i ullen samt miks av andre syntetiske fibre gir ullplagg som varer sesong etter sesong. Kolleksjonen består av long johns/ stillongs, trøyer, gensere, luer, strømper topper, sports-bh, m.m. Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær- og temperaturforhold, og for de fleste aktiviteter. Som du kanskje allerede vet har ull en unik evne til å holde deg varm selv om du skulle bli våt. Med deres produktserie har Aclima laget komfortable og slitesterke produkter, som gir den beste svettetransporten. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud, like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for å teste produktene, sommer som vinter. Fokuset spenner seg fra barn i barnehage til flammehemmende og isolerende undertøy til Forsvaret. Aclima-kolleksjonen dekker utendørsaktiviteter for hele året med undertøy, mellombekledning, sokker og luer slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute.

  Mer fra Aclima

  • Miljø og etikk

   Blank
   "Målet är att ta fram ett helt ekologiskt underställ." Juhani Dufva, Aclima

   Miljö: Det finns inga kemikalier i ullen. Det används dock kemikalier när tygerna bleks och färgas. På blekningen är det dålig kontroll. Barnplaggen är tillverkade i 100% mulesing-fri merinoull med Öko-Tex class 1, som innebär att dom är helt giftfria och kan användas av bebisar. Vissa av vuxenplaggen som innehåller polyamid/polyester har Öko-Tex class 2, och är därmed godkända som barnplagg. Öko Tex är en märkning som garanterar att tyget inte innehåller miljöfarliga ämnen.

   Återvinning: Alla förpackningar är Grön Punkt-certificierade och både giftfria och återvinningsbara.

   Djur: Alla merinoull är garanterat mulesing-fri, oavsett vilket land den kommer från.

   Etik: I fabriken i Estland arbetar vuxna kvinnor och män med textil utbildning, alltså inga barnarbetare. Tyget stickas i Herning i Danmark och är Öko-Tex miljöklassat.

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!