Adidas

-
Nå er det over 60 år siden Adi Dassler registrerte firmaet sitt, Adi Dassler adidas Schuhfabrik, i Tyskland i 1949. Siden det har adidas hjulpet sportsutøvere på alle nivåer til å få et bedre resultat. Med utgangspunktet i Adi Dasslers visjon, å utviklet produkter som er tilpasset til enhver idretters unike behov, så har adidas hatt stor fremgang.

Adidas

(296 varer)

Sko og klær til alle anledninger

Nå for tiden observeres adidas’ klær og tilbehør ikke lenger bare på idrettsutøvere og sportsstjerner, men de er også like selvfølgelige i sammenheng med musikk, mote og hverdagsbruk. Til adidas' store utvalg har blant annet verdensstjernen Pharrell skapt sin egen kolleksjon.

Best mulige forutsetninger for alle idrettsutøvere og mosjonister

adidas ble grunnlagt i 1949 av Adi Dassle. Adi Dasslers visjon var allerede fra begynnelsen av å kunne gi best mulige sko for alle idrettsutøvere og atleter i sine respektive grener og for deres unike behov. Siden den gang har merket hjulpet eliteutøvere så vel som hverdagsmosjonister til å nå nye mål og bedre resultater. At adidas selv har lykkes å nå så langt, råder det vel knapt noen tvil om.

adidas’ kanskje mest ikoniske og klassiske sko er hverdagsskoen adidas Superstar. Her hos Outnorth finner du først og fremst produkter fra adidas’ sportsutvalg, deriblant flotte løpesko.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!