ADIDAS

(47 varer)
Tyske ADIDAS har levert sport- og livstilklær siden midten av 1900-tallet. Med stil og kvalitet har merket utviklet seg til Europas største produsent av sportsklær. De er dessuten nest størst i hele verden, hakk i hæl etter Nike.

Tyske ADIDAS har levert sport- og livstilklær siden midten av 1900-tallet. Med stil og kvalitet har merket utviklet seg til Europas største produsent av sportsklær. De er dessuten nest størst i hele verden, hakk i hæl etter Nike.

Sko og klær til alle anledninger


Nå for tiden observeres ADIDAS’ klær og tilbehør ikke lenger bare på idrettsutøvere og sportsstjerner, men de er også like selvfølgelige i sammenheng med musikk, mote og hverdagsbruk. Til ADIDAS' store utvalg har blant annet verdensstjerna Pharrell skapt sin egen kolleksjon.Best mulige forutsetninger for alle idrettsutøvere og mosjonister


ADIDAS ble grunnlagt i 1949 av Adi Dassle. Adi Dasslers versjon var allerede fra begynnelsen av å kunne gi best mulige sko for alle idrettsutøvere og atleter i sine respektive grener og for deres unike behov. Siden den gang har merket hjulpet eliteutøvere så vel som hverdagsmosjonister til å nå nye mål og bedre resultater. At ADIDAS selv har lykkes å nå så langt, råder det vel knapt noen tvil om.ADIDAS’ kanskje mest ikoniske og klassiske sko er hverdagsskoen ADIDAS Superstar. Her hos Outnorth finner du først og fremst produkter fra ADIDAS’ sportsutvalg, deriblant flotte løpesko.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!