Men's Terrex Agravic Ultra - ID: A102159

ADIDASMen's Terrex Agravic Ultra

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Terrex Agravic Ultra fra ADIDAS

Terrex Agravic Ultra lages sammen med en av verdens raskeste terrengløpere, Ekaterina Mityaeva. Dette er en av de første terrengløpeskoene fra adidas som har biobasert termoplastisk elastomer (TPE)-plate laget av 90 % fornybar karbon.​ ​Den biobaserte TPE-platen går hele lengden av skoene, mellom mellomsålen og yttersålen, for lett og slitesterk beskyttelse gjennom lange terrengløp.​ Lages med fornybare karbonkilder og biobaserte ingredienser.​ Blandingen av responsiv Boost og ultralett Lightstrike jobber sammen med TPE-platen for å sikre energiretur over røft terreng, og demper stegene for å hjelpe deg med å holde i gang når det blir teknisk.
Egenskaper for Men's Terrex Agravic Ultra:
Demping: Normal
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: Nei
Pigger: Nei
Reflekser: Nei
Nå er det over 60 år siden Adi Dassler registrerte firmaet sitt, Adi Dassler Adidas Schuhfabrik, i Tyskland i 1949. Siden det har ADIDAS hjulpet sportsutøvere på alle nivåer til å få et bedre resultat. Med utgangspunktet i Adi Dasslers visjon, å utviklet produkter som er tilpasset til enhver idretters unike behov, så har ADIDAS hatt stor fremgang.

Mer fra ADIDAS

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!