Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Men's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes - ID: A132991

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

AdidasMen's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes fra Adidas

Men's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes lages sammen med en av verdens raskeste terrengløpere, Ekaterina Mityaeva. Dette er en av de første terrengløpeskoene fra adidas som har biobasert termoplastisk elastomer (TPE)-plate laget av 90 % fornybar karbon.​ ​Den biobaserte TPE-platen går hele lengden av skoene, mellom mellomsålen og yttersålen, for lett og slitesterk beskyttelse gjennom lange terrengløp.​ Lages med fornybare karbonkilder og biobaserte ingredienser.​ Blandingen av responsiv Boost og ultralett Lightstrike jobber sammen med TPE-platen for å sikre energiretur over røft terreng, og demper stegene for å hjelpe deg med å holde i gang når det blir teknisk.
Egenskaper for Men's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes:
Removable insole: Nei
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Demping: Normal
Bærekraft: Inneholder minst 50 % resirkulert materiale
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Pigger: Nei
Reflekser: Nei
Drop: 8 mm
Nå er det over 60 år siden Adi Dassler registrerte firmaet sitt, Adi Dassler adidas Schuhfabrik, i Tyskland i 1949. Siden det har adidas hjulpet sportsutøvere på alle nivåer til å få et bedre resultat. Med utgangspunktet i Adi Dasslers visjon, å utviklet produkter som er tilpasset til enhver idretters unike behov, så har adidas hatt stor fremgang.

Mer fra Adidas

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!