Women's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes - ID: A144982

AdidasWomen's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes fra Adidas

Women's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes lages sammen med en av verdens raskeste terrengløpere, Ekaterina Mityaeva. Dette er en av de første terrengløpeskoene fra adidas som har biobasert termoplastisk elastomer (TPE)-plate laget av 90% fornybar karbon.​
Den biobaserte TPE-platen går hele lengden av skoene, mellom mellomsålen og yttersålen, for lett og slitesterk beskyttelse gjennom lange terrengløp.​
Lages med fornybare karbonkilder og biobaserte ingredienser.​
Blandingen av responsiv Boost og ultralett Lightstrike jobber sammen med TPE-platen for å sikre energiretur over røft terreng, og demper stegene for å hjelpe deg med å holde i gang når det blir teknisk.
Egenskaper for Women's Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes:
Removable insole: Nei
Lest: Normal
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Lettvektmodell: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Demping: Normal
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Vannavvisende: Nei
Pigger: Nei
Vekt per sko: 249 g
Reflekser: Nei
Drop: 8 mm
Nå er det over 60 år siden Adi Dassler registrerte firmaet sitt, Adi Dassler Adidas Schuhfabrik, i Tyskland i 1949. Siden det har ADIDAS hjulpet sportsutøvere på alle nivåer til å få et bedre resultat. Med utgangspunktet i Adi Dasslers visjon, å utviklet produkter som er tilpasset til enhver idretters unike behov, så har ADIDAS hatt stor fremgang.

Mer fra Adidas

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!