Camping

(2328 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Compact Towel 60x120 cm Green
 

Vi har alt av campingutstyr

Når det kommer til camping, så kan campingutstyret gjøre en stor forskjell på om du får en god eller mindre god opplevelse på tur. Det å holde seg tørr, varm og ha praktisk, lett og tilgjengelig utstyr gjør nemlig at campingen hever seg mange nivåer. Man skal kunne lage mat, sove godt og samtidig nyte naturen og friluftslivet til det fulle, og det krever også at campingutstyret holder en viss kvalitet.

Her på Outnorth.no har vi et stort utvalg av campingutstyr til alt fra luksuscampingen til den litt mer enkle naturopplevelsen. Vi har alt fra soveposer til telt, og alt du måtte trenge til å nyte god mat på tur. Vi vet nemlig hvor deilig det er å komme seg ut i naturen, samtidig som at vi også vet hvor frustrerende det er når utstyret ikke er i orden. Derfor har vi sørget for å ha et stort og bredt utvalg av produkter innen camping fra kvalitetsmerker som varer tur etter tur.

Hva trenger jeg av campingutstyr?

Først og fremst finnes det mange forskjellige måter å dra på camping på. Kanskje du skal slå deg ned på en campingplass og nyte fellesskapet, ta deg en fredelig campingtur i skogen, eller kanskje du planlegger en bilferie hvor du kan slå opp campingteltet der det måtte passe deg best?

Uansett hva slags campingtur du skal begi deg ut på, så trenger du å ha med deg det rette campingutstyret som passer til den turen du skal på. Noen grunnleggende kategorier av utstyr kreves:

Med mindre du planlegger å sove under åpen himmel i for eksempel en hengekøye, bør du investere i et godt campingtelt. Et campingtelt skiller seg ut fra andre typer turtelt ved at de ofte er større og veier mer. De har ofte flere rom, og er høyere sånn at man ofte kan stå oppreist i teltet. Grunnet konstruksjonen veier de ofte også mer, noe som ofte ikke gjør noe da man har med bil på camping. Men det finnes også lettere campingtelt, men om man virkelig skal bære lett så kan det ofte være en god ide å bruke et lettere turtelt som tar mindre plass i sekken.

Gjør måltidene til en fest med campingutstyr

På denne siden kan du også finne et stort utvalg av campingutstyr til matlaging. Dette kan være alt fra flotte bålplasser, til mindre kopper og bestikk som tar lite plass i sekken. Det å dra på camping byr på gode minner og kontakt med naturen. Men det betyr ikke at du ikke kan lage god mat. Vi har derfor sørget for å ha alt fra gryter til oppbevaring og en rekke praktiske løsninger som gjør matlagingen ekstra enkel for deg.

Sov godt med riktig campingutstyr

Noe av det aller beste med å dra på camping er det å få sovet ute. Men det krever også at man har campingutstyret som holder deg varm og komfortabel i campingutstyret. Derfor kan du finne alt fra liggeunderlag til soveposer her på Outnorth.no. Vi har oppblåsbare madrasser til deg som ønsker å ligge ekstra behagelig - og kanskje du til og med skal unne deg en deilig pute til å hvile hodet på?

Uansett hva du ønsker deg av campingutstyr har vi hos Outnorth.no det du måtte trenge til å løfte campingopplevelsen til nye høyder, så du bare kan glede deg til alle minnene du skal skape på tur.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!