Jaktklær

(1174 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Ønsker du deg noen nye jaktklær av god kvalitet som du kan ha på deg når du er ute på jakt? Da har du kommet på rett sted. Her på denne siden kan du finne alt du trenger av jaktklær i vår nettbutikk. Det betyr at vi har jaktklær til dame, herre og barn, og på denne siden kan du finne alt fra:

Her hos Outnorth.no har vi nemlig alt du trenger til å gå på jakt. Uansett om du trenger et nytt telt, turutstyr eller noen flotte klær og utstyr i kamuflasjefarger du kan bruke på jakten din.

Her på denne siden har vi laget en praktisk oversikt til deg, som gjør at du har alt av jaktklær samlet på ett og samme sted. Du kan bla deg gjennom og la deg bli inspirert til hva du har behov for, eller så kan du bruke våre filtre på siden til å sortere og velge ut akkurat det du ønsker deg og er på jakt etter. På den måten kan du bare klikke hjem det du trenger, og få dine nye og flotte jaktklær sendt rett hjem til deg.

Hvordan brukes jaktklær?

Som med alle andre typer vanlige klær finnes det mye jaktklær som er spesielt laget med tanke på å bli brukt når det er varmt ute, også er det noe jaktklær som er laget for at du kan holde på varmen når det er mer kjølig.

Dersom du skal ut på jakt og du er redd for å bli kald, så vil det være flerlagsprinsippet som alltid er det beste å bruke. Du kan for eksempel bruke vanntette jaktklær i kombinasjon med varmende undertøy, sånn at du kan holde deg varm og tørr under jakten.

Vanntette jaktklær kommer i en stor mengde ulike variasjoner og modeller som dekker ulike behov i alle slags våte miljøer man kan komme oppi. Andre jaktklær som kan være praktiske når man skal ut på tur kan være en deilig flanellskjorte eller et par solide langunderbukser. Her på denne siden har vi alt du trenger, så du kan fint bla deg gjennom finne det du ønsker deg.

Deilig jaktklær til overkroppen

Her på Outnorth.no har vi et godt og stort utvalg av jakker og vester til jakten. Vi har både kamuflasjefargede jaktklær som skjuler deg godt, samt sterke oransje jaktklær som gjør deg så synlig som overhodet mulig ovenfor andre jegere i nærheten. En god vest med smarte oppbevaringsmuligheter kan gjøre enhver jakttur enda enklere.

Et godt tips er dessuten også å sørge for å holde hodet ditt varmt gjennom årets kaldeste måneder med en flott lue - som du naturligvis også kan finne på denne siden.

Gode jaktklær på underkroppen er viktig

Når det kommer til bukser som jaktklær som man kan ha på seg når man er ute på jakt, så gjelder stort sett de samme reglene som med overdeler - vi anbefaler deg å ta i bruk flerlagsprinsippet. Om det er kaldt ute eller du skal være ute lenge så bør du bruke noe godt undertøy som gir godt med varme, og gjerne som er gode til å transportere bort fuktighet fra kroppen din.

Over dette tar du et par bukser som er slitesterke og som er vanntette slik at du holder deg tørr. Outnorth har jaktklær fra varemerker som Fjällräven, Norröna og Bergans.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!