Jaktklær

(742 varer)

Som med vanlige klær er en del jaktklær laget med tanke på å brukes når det er varmt ute, mens andre er utformet for å holde deg varm når det er mer kjølig. Flerlagsprinsippet er alltid det beste å bruke. Vanntette jaktklær i kombinasjon med varmende undertøy, holder deg varm og tørr. Vanntette klær kommer i en mengde ulike variasjoner og modeller som dekker ulike behov i alle slags våte miljøer. Andre plagg som kan være gode for å holde deg varm kan være en flanellskjorte og et par solide langunderbukser. Kikk gjerne rundt i det øvrige sortimentet vårt for klær som passer godt som jaktklær.Jaktklær – overdeler


Outnorth har et godt utvalg av jakker og vester til jakten. Vi har både kamuflasjefargede plagg som skjuler deg godt som sterke oransje klær som gjør deg så synlig som overhode mulig for andre jegere. En god vest med smarte oppbevaringsløsninger forenkler de fleste jaktturene. Sørg også for å holde hodet varmt gjennom årets kalde måneder med en flott lue.

Jaktklær – underdeler


Når det gjelder bukser til jakten, gjelder de samme reglene som for overdeler, bruk flerlagsprinsippet. Om det er kaldt bør du bruke undertøy som gir varme, gjerne som er gode til å transportere bort fuktighet. Over dette tar du et par bukser som er slitesterke og som er vanntette slik at du holder deg tørr. Outnorth har jaktklær fra varemerker som Fjällräven, Norröna og Bergans.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!