Jerv A/P/S Gore-Tex - ID: A044599

AlfaJerv A/P/S Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Jerv A/P/S Gore-Tex fra Alfa

Alfa's flaggskip for jakt i krevende forhold! En svært komfortabel støvel med universell passform. Jerv A/P/S GTX® i fullnarvet lær og GORE-TEX®-membran er vanntett og pustende, for å sikre høy komfort hele dagen. Det høye skaftet med Memoryfoam og ekstra mykt lær øker komforten ytterligere. Gummikalosjeringen og de triple sømmene, hvorav en forsterket med Kevlar, sørger for høy slitestyrke. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell justering. En lett EVA mellomsåle med stabiliserende PU-kiler holder vekten lav, mens Vibram® Grip A/M/G yttersåle i myk gummiblanding gir svært godt grep.
Egenskaper for Jerv A/P/S Gore-Tex:
Yttersåle: Gummi
Skafthøyde: 27,5 cm
Yttermateriale: Skinn
Membran: GORE-TEX
Vekt per støvel: 990 g
Alfa er et velkjent norsk varemerke, etablert i 1931. I over 80 år har de stolt produsert ski- og turstøvler for kvalitetsbevisste utendørsentusiaster. Dessuten har de produsert sko til yrkesbruk, blant annet til ansatte i politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper som har behov for det beste innen funksjon, komfort og kvalitet. I samarbeid med verdens ledende leverandører av materialer og teknologi er Alfas mål å gi deg en bedre utendørsopplevelse.

Mer fra Alfa

Vis alle Fjell & Tursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!